Veldman Linnenverhuur

Veldman Linnenverhuur

De Linnenkoerier, goed geregeld!

LINNENVERHUUR VOOR DE KLEINE LOGIESVERSTREKKER

info@delinnenkoerier.nl


Nu ook voor thuis!

Nooit meer kreukelig en rommelig beddengoed en nooit meer wasmanden vol dekbedovertrekken en lakens weg te werken! Voortaan profiteert u ook thuis van de kant-en-klare bedlinnenpakketten van De Linnenkoerier. Altijd schoon en fris beddengoed. In perfecte staat en keurig gestreken. Bespaar tijd én geld met De Linnenkoerier. Wij zorgen ervoor dat u wekelijks schoon beddengoed krijgt thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk.

Hoe werkt het

Steeds meer particulieren hebben geen zin meer om thuis manden vol beddengoed te wassen en te strijken. Dat kost veel tijd en is allesbehalve leuk om te doen. Met De Linnenkoerier kan het ook anders. Wij gaan de was doen! Wekelijks leveren wij schoon, frisgewassen beddengoed bij u aan en nemen de gebruikte lakens en dekbedhoezen weer mee.

Wat heeft u nodig

Gezamenlijk bespreken we welk beddengoed u nodig heeft. Alleen 1-persoons dekbedovertrekken, 2-persoons of van alles wat? U vult de bestellijst in met wat u nodig heeft (en van welke afmetingen) en wij zorgen voor de rest.

Vaste wisseldag

Op een vooraf afgesproken dag wisselen wij het beddengoed om. U geeft de vuile was mee aan onze bezorgers en krijgt een fris lakenpakket terug. Snel geregeld!

Aantrekkelijk geprijsd

De Linnenkoerier hanteert scherpe all-in prijzen. Onze tarieven zijn inclusief huur van het bedlinnen, reiniging, wekelijkse wisseling en bezorgkosten. U bespaart op de eigen waskosten en hoeft nooit meer nieuw bedlinnen aan te schaffen. Wij zorgen ervoor dat er altijd mooi, gladgestreken linnengoed op uw bed ligt!

Flyer

Download hier onze flyer als pdf.